Amanet Electronice Galati

Diverse

SITE IN LUCRU

IMPRUMUT

Casa Noastră De Amanet este specializata in acordarea de imprumuturi rapide, in baza amanetarii bunurilor electronice,auto,si numai, oferindu-va preturi atractive.
Primim ca garantii ale contractului de amanet bunuri electronice, noi sau uzate, in stare de functionare: laptopuri, tablete, PC, TV LCD, console, telefoane, camere foto-video și numai !

EVALUARE

Evaluatorul va determina valoarea de pe piata a bunului amanetat iar imprumutul oferit va fi de maximum 60% din valoarea acestuia.
La evaluare se va tine cont de marca, model, data cumpararii si uzura bunului electronic prezentat. Contractul va avea un comision cuprins intre 0,4% si 0.7% pe zi in functie de valoarea imprumutului si a termenului de rambursare.

CREDITARE

Durata maxima de creditare este de 35 zile cu posibilitatea prelungirii contractului ori de câte ori dorește clientul sau pana la lichidarea acestuia. Bunurile sunt păstrate de către noi, etichetate, sigilate la cererea clientului. Acestea nu vor fi folosite pe toată durata contractului, garantam confidențialitatea datelor cât și pastrarea bunului în condiții de siguranță.

Scroll to Top